Vi repar igen!

För någon vecka sedan satte vi igång igen med våra rep i Allhelgonakyrkan – kortare, med 2m avstånd mellan sångerskorna, utan fika och kramar. Men bättre än inget alls. Den 2 oktober ger vi konsert med sopranen Elin Eriksson, med hela två uruppföranden: Nattens djup av Kjell Perder till text av Karin Boye och sviten Den sovande flickan av Ulrika Emanuelsson till Eva B. Magnussons text. Väldigt få platser och endast förköp, så det gäller att vara snabbt!

COVID-19

På grund av COVID-19 har vi nu pausat vår körverksamhet i alla fall månaden ut och fått flytta vår konsert som var planerad den 29 mars i Simrishamn. Den kommer nu istället att äga rum 14 februari 2021. Hjärtligt välkomna då!

Kvinnors dag i Helgeandskyrkan 8 mars 17:00!

Vi firar vår dag med musik vi gillar av huvudsakligen kvinnliga tonsättare.

Julkonsert i Allhelgona “The Ghost of Combermere Abbey”

Judith Binghams suggestiva stycke för soli och kör får bilda fond för årets julkonsert i Allhelgonakyrkan den 17 dec. kl. 19:00

Följ med oss när vi vandrar i vikingars spår med en doft av gran i håret! Varmt välkomna till en stämningsfull julkonsert i bästa Carolinae Damkör-style!

Biljetter kan köpas via https://billetto.se/e/the-ghost-of-combermere-abbey-biljetter-395390/select eller i dörren 30 min innan. 150 kr ord. / 120 kr stud./barn.

Luciatåg på jobbet?

Julkonsert 2018
Hör när Carolinaerna vandrar ut till Neapolitanska sången om Santa Lucia

Har ni glömt ordna med Luciatåget på jobbet? Hör av er till oss via dirigent@carolinaedamkor.com

Letar du ny kör i Lund?

Aah, nu har vi välförtjänt sommarledighet i Carolinae Damkör!
Dock börjar vi snart sångarterminen igen och nu söker vi nya härliga sångare inför höstens kommande äventyr!

Hör av dig till: dirigent@carolinaedamkor.com om du längtar efter ett nytt spännande körsammanhang och vänner för livet!
Provsjungningar 8 september

The 16th International Choir Festival “Tallinn 2019”

Efter en härlig rephelg i Simrishamnstrakten ger vi oss snart iväg på nya äventyr, denna gång reser vi till Estland för att tävla i tävlingarna www.kooriyhing.ee!Vi ser fram emot några intensiva dagar och galet mycket sång, heja på oss i tävlingarna!

MÄNNISKA

MÄNNISKA – konsert med Carolinae Damkör på Internationella kvinnodagen

‪Fredag 8 mars kl. 18:00 ‬
‪Lunds konsthall‬

Julkonsert 20 dec kl. 19:00

Nu tändas en stund på jorden”

Allhelgonakyrkan 20 december kl. 19:00

Ansök till Carolinae Damkör!

Vi håller nu årets intagningar för dig välsjungande och drivna sångare som är sugen på att följa med oss på våra spännande musikaliska utmaningar! Vill du bli en av oss? Välkommen att anmäla dig för provsjungning den 9 september via dirigenten@carolinaedamkor.com