Choir Aid 2016 lördag 12 mars Allhelgonakyrkan Lund

Varmt välkomna till Choir Aid 2016, lördagen den 12 mars kl. 18:00 i Allhelgonakyrkan Lund

Choir Aid är gemensam manifestation i form av en konsert där över 200 körsångare av Lunds och Malmös bästa förmågor går samman på det sätt vi gör bäst. Nytt för i år är vårt betalningssystem som går via www.billetto.se. Där kan du själv välja vad du vill bistå med, 60/100/150/200 sek finns som möjliga alternativ, men du kan även lägga en ytterligare donation om så önskas. Vi vill att alla ska få möjlighet att hjälpa till efter sin förmåga! Biljetter kommer även att säljas i dörren efter detta system. Observera att det alltså inte är olika parkett i kyrkan, utan valfri donationssumma.

Pengarna går oavkortat till paraplyorganisationen Crossroads projekt i form av stöd till en skola för barnen i rumänska Maxenu. Över hälften av de som sitter och tigger på Lunds gator kommer från Maxenu. Vi behöver hjälpa dom här men även i sin hemort, allt efter ledorden: “Värdighet här, förändring där”!

Redan nu har hjälpinsatser gjorts i form av tandkräm och tandborstar, rullstolar och upprustning av skolgården. I den nya läxhjälpscentralen ska barnen också få hjälp efter skolan men den ska också fungera som en fritidsgård. Vipeholmsskolan i Lund har redan skänkt datorer, samlat in burkar och byggt sängar.
I samarbete med Lunds Allhelgonaförsamling och SENSUS ger vi Choir Aid 2016, för andra året i rad. Vi hoppas kunna upprätthålla denna årliga tradition under lång tid.
Välkomna!

Inga kommentarer

Lämna ett svar