AJDÅ! Fel i Thomanders program!

Vi tackar Lunds Handelsförening som velat oss så väl med att lägga in vår julkonsert i programmet för Thomanders jul!

Tyvärr var ju uppgifterna inte helt korrekta, konserten börjar 18:30 och kostar 110:- / 60:- för barn tom 16 år på bokhandeln Arken…

Ja, vi bryter traditionen av att bjuda på julkonserten – vi är kvalificerade och inbjudna att tävla i World Choir Championships i Riga nästa sommar, och detta blir mycket för de enskilda körmedlemmarna att bekosta…Sorgesamt nog har inga av de stipendier vi sökt, vare sig från kommunalt eller lokalt håll blivit understödda när vi åker och representerar Lund. Men det är bara att bryta ihop och komma igen, som dom säger! Stöd oss genom att komma på en varm och annorlunda julkonsert i den vackra Domen, och ta med alla ni känner!

Inga kommentarer

Lämna ett svar